Fokuseret Chokbølge-behandling

Hos spørg-fyssen.dk kombineres F-SW med traditionel fysioterapi og træning, så du opnår bedre og hurtigere resultater

F-SW har blandt andet følgende fordele:

Smertelindring: Fokuserede chokbølger kan hjælpe med at lindre smerte forbundet med forskellige tilstande som f.eks. plantar fasciitis (”hælspore”), tennisalbue og kroniske smerter i muskler og led.

Herudover har jeg gode erfaringer med behandling af smerter og gener omkring achillessene, skulder og knæ

Fremmer heling: Chokbølger stimulerer kroppens naturlige helingsproces ved at øge blodcirkulationen og fremme vævsregenerering. Dette kan accelerere helingsprocessen og reducere rehabiliteringstiden

Reducerer betændelse: Behandling med fokuserede chokbølger har vist sig at have antiinflammatoriske virkninger, hvilket kan hjælpe med at reducere betændelse og hævelse i det berørte område.

Ikke-invasiv: En af de største fordele ved fokuserede chokbølger er, at det er en ikke-invasiv behandlingsmetode. Dette betyder, at patienterne undgår risikoen og komplikationerne ved kirurgi og har en hurtigere restitutionstid.

Langvarige resultater: Mange patienter oplever langvarige fordele ved fokuserede chokbølger, selv efter afslutningen af deres behandlingsforløb. Dette gør det til en attraktiv løsning for dem, der søger langsigtede resultater.

Behandling med F-SW er en sikker behandling. Behandlingen kan godt være forbundet med lidt smerte, men til gengæld er behandlingstiden kort. Behandlingen tilpasses den enkelte, og styrken kan tilpasses, så alle kan være med.

Ved indikation for behandling med F-SW anbefaler jeg typisk, at der gives 3 behandlinger, med ca. 1 uges mellemrum, hvorefter der vurderes på resultatet ift det videre behandlingsforløb

Book tid