Praktisk info

Åbningstider

Klinikken har både faste og fleksible åbningstider.

De faste åbningstider:

Mandag: 7.00-16.00 + 20.00-22.00
Tirsdag: 7.30-16.00
Onsdag: 8.00-16.00
Torsdag: 7.00-16.00 + 20.00-22.00
Fredag: 8.00-14.00

Ud over de faste åbningstider bestræber jeg mig på at være fleksibel, så der kan findes tid, når du har behov. Det indebærer at du også kan få tider uden for den faste åbningstid, hvis der opstår et akut behov (primært aften). Dette kan også gælde i weekender. Her skal jeg blot kontaktes via mail eller telefon.

Booking

Booking af tider kan både ske online samt ved direkte kontakt. Hvis du forsøger at booke online, men ikke kan finde en passende tid, så kontakt mig på enten mail eller telefon. Så prøver vi at finde en tid der passer os begge.

NB. Ved online booking er der på nogle af tiderne indlagt en “buffer-tid”. Det betyder at du ikke kl. 19.45 vil kunne booke en tid kl. 20.00. Dette er udelukkende for at sikre, at jeg når at se en booking, og du derfor ikke kommer til et låst lokale. Så mangler du en akut tid her og nu, så ring i stedet 🙂

Da jeg er ene mand i virksomheden, fungerer jeg både som fysioterapeut og sekretær. Når jeg er i gang med en behandling er mit mål at have den fulde opmærksomhed på dette, og det vil derfor ikke være altid jeg kan tage telefonen. Får du fat i min telefonsvarer, så læg meget gerne en besked eller send en sms. Så vender jeg hurtigst tilbage.

Afbud

Afbud skal gerne ske hurtigst muligt og senest kl 9.00 på dagen for behandling. Ved for sent eller manglende afbud, kan du blive opkrævet et gebyr på 310kr. Det er muligt af melde afbud direkte via kvitteringsmailen for booking, ved mail eller telefon.

Ankomst & Parkering

Der er masser af parkeringspladser ved centret, og du kan derfor parkere tæt på klinikken. De dage der er meget gang i hallerne og fodboldbanerne, kan der dog være lidt trængsel. Lokalet kan tilgås med både trapper og rampe.

Betaling

Der betales efter hver behandling, og der kan på klinikken betales med kontant og mobilepay. Det er også muligt at betale direkte ved online booking, her kan der både betales med dankort og Applepay.
Når du kommer til behandling skal du medbringe lagen/håndklæde til briksen.

Book tid