Solemaids

Klinikken er blevet forhandler af Solemaids såler!

Sålen er specifikt lavet til børn, som døjer med hælsmerter.

Når man er barn, så vokser man. Det gør man ud fra nogle vækstzoner. Vækstzonerne er sårbare mens du vokser, fordi knoglen ikke er så stærk i dette område. Når du er færdigudvokset er vækstzonen lukket, og derfor lige så stærk som resten af knoglen.

Sådan en vækstzone sidder der i hælen. Derfor kan børn, typisk mellem 8-14 år, opleve at få ondt i dette område ved aktivitet – og i slemme tilfælde også ved almindelig gang.

Oplever man hælsmerterne, vil de typisk bygge sig op over tid, hvor det starter med lidt gener for at tage til. Tilstanden kaldes ”Severs syndrom”. Og det er netop her sålen kan gøre underværker.

Sålerne hjælper 90% med at vende tilbage til en aktiv hverdag, med markant færre, eller helt uden smerter.

Døjer dit barn med smerter i en eller begge hæle, så kan du derhjemme prøve at lave de to tests, som er vist i videoen nederst på siden. De er simple at lave, og er én eller begge tests positive, er der en stor sandsynlighed for at dit barn har Severs syndrom – og dermed er der en rigtig god chance for, at et par Solemaids såler kan hjælpe.

​Sålerne koster 1960kr. inkl. alt.

Prisen inkluderer:

  • Undersøgelse og vurdering ift om sålerne vil være en god løsning.
  • Grundig information omkring hvorfor det gør ondt i hælene
  • Sålerne rettes til samme dag, så dit barn er klar til at dyrke mere aktivitet med det samme.
  • Der laves aftale om opfølgning, og er der behov for at sålerne rettes til, gøres dette uden yderligere beregning.
  • Der er 6 ugers returret. Der er altså god tid til at få testet sålerne. Skulle sålerne ikke have den ønskede effekt på hælsmerterne kan de leveres tilbage, og der refunderes 1400kr (prisen på sålerne)

Kunne sålerne måske være noget for dig?

Tag endelig fat i mig til en uforpligtende snak, hvis du har spørgsmål.

Du kan læse mere om sålerne på solemaids.dk. Her kan du også finde anmeldelser fra glade børn, som med sålerne er vendt tilbage til en aktiv hverdag, sammen med deres kammerater.

“Nu har Augusta fået prøvet sålerne godt af, og hun har vænnet sig til at trykket ligger på svangen nu, så der er hverken smerter i hælen eller ømhed i svangen længere. Så det må siges at være en succes.”

“Det går rigtig godt med Daniel. Han har stort set ikke klaget over smerter i hælene, efter han har fået de nye såler.”

Book tid