Om mig

Gennem mit arbejde på klinik i privat praksis

Er jeg flere gange stødt på personer som oplever frustration over lang ventetid ved lægen, når de oplever pludselige gener i muskel-skelet systemet, samt personer der oplever frustration over, at de bliver bedt om at holde pause og tage smertestillende, som behandling.

Jeg er også mange gange stødt på personer, som tænker; Generne er kommet af sig selv, så de forsvinder nok også af sig selv igen.. Det gør det også ofte! Men hvis man i sin hverdag har opgaver som provokerer generne, vil de ikke nødvendigvis forsvinde af sig selv – og i værste fald tager de til, hvis ikke der ændres på de faktorer som vedligeholder problematikken.

Min klare erfaring er, at jo hurtigere du får taget hånd om dit problem, jo hurtigere har du chancen for at komme over det.

Det behøver ikke altid være behandling der skal til – ofte kan råd og guidning gøre meget alene.

Spørg-fyssen.dk er opstået under første nedlukning ifm Covid-19. Jeg tror fuldt og fast på, at jeg gennem råd og vedledning kan hjælpe nogen til at komme af med deres gener, og derfor blev det i sommeren 2020 muligt at kontakte mig online via formularen her på siden.

Jeg er også bevidst om, at det langt fra er alle der kan hjælpes af med deres problemer udelukkende ved at kommunikere over skrift, og derfor udvidede Spørg-fyssen.dk også med klinikken, som nu er den primære del af virksomheden – men der er stadig mulighed for at kontakte mig uforpligtende via formularen, for et godt råd.

Jeg mener min fornemmeste opgave som fysioterapeut, er at hjælpe dig til at komme af med – men også forstå din problematik. Jo mere du selv er bevidst om, hvorfor du har ondt, jo nemmere kan du undgå det i din hverdag.

Derfor mener jeg at den gode kommunikation spiller en super vigtig rolle, når jeg skal prøve at hjælpe dig.

Erhvervserfaring

2011:

Uddannet fysioterapeut ved VIA
Holstebro

Foråret 2021 – nu:

Åbnet Klinik Spørg-fyssen.dk

Sommeren 2020 – nu:

startet Spørg-fyssen.dk

2017-nu:

Tilknyttet FS Holstebro

Dec 2021 – Sep 2022:

Selvstændig fysioterapeut hos Spjald Fysioterapi (vikariat)

2011-2021:

Selvstændig fysioterapeut hos Struer Fysioterapi

2013-2016:

Fysioterapeut hos TTH liga herrer

2012-2013:

Fysioterapeut hos FCM håndbold damer

2009-2011:

Fysioterapeut hos FCM håndbold ungdom

Book tid