Ultralydsscanning og Laser

En ultralydsscanner er ikke et behandlingsredskab

Men et redskab vi kan bruge til at hjælpe med at stille en diagnose. Med scanneren kan vi kigge ind under huden, og hermed meget mere præcist undersøge strukturer som fx sener.

En ultralydsscanner kan ikke det samme som en MR-scanner. Til gengæld kan den andre ting. En ultralydsscanner kan fx ikke scanne igennem knogler, og den er derfor begrænset til at scanne det der ligger på oversiden. Til gengæld kan man med en ultralydsscanner lave dynamiske scanninger. Det betyder at vi fx kan scanne dit skulderled mens du bevæger armen, for at se hvordan sener og muskler bevæger sig omkring leddet.

En ultralydsscanner kan være rigtig god til at af- eller bekræfte hypoteser omkring:

  • Skader på ledbånd og sener i fx knæ og skulder.
  • Problematikker omkring achillessenen
  • Hælspore og svangseneproblematikker
  • Og meget mere.

Tænker du, om du kunne få noget ud af en ultralydsscanning, så tag endelig fat i mig. Så finder vi ud af om det giver mening.

Du kan også booke tid online her.

En ultralydsscanning koster i alt 700kr, og kombineres med en ”1. konsultation” eller en ”lang behandling”.

Hvis der senere er behov for en re-scanning, for at se hvordan forholdene har forandret sig, så koster en opfølgende ultralydsscanning i alt 420kr, og kombineres med en ”normal behandling”.

High power laser

På klinikken kan der nu behandles med Highpower laser.

Highpower laser er en effektiv behandling af smerter, især i den akutte fase. Laserbehandling er smertefri behandling, som grundet den høje effekt også er en hurtig behandling. Behandlingen er med til at fremme kroppens egen heling og den kan være med til at mindske hævelse, stivhed mm.

Behandling med laser bliver på klinikken en del af ”den samlede pakke”, og der er derfor ikke en ekstra udgift, hvis der bliver brugt i behandlingen!

Laserbehandlinger har klart bedst effekt på akutte problematikker, hvis man ”booster” med flere behandlinger kort efter hinanden – gerne 3. Derfor bliver det også muligt at købe laserbehandlinger alene, til en billigere pris, end en normal behandling. Herved kan vi optimere dit forløb bedst muligt.

Prisen for en laserbehandling vil her være 175kr.

Book tid