Klinikken

​Klinikken ligger i Mejrup Kultur- og Fritidscenter

I nyrenoveret lokale. Indgangen er ved siden af “store sal”, og lokalet ligger derfor isoleret i rolige omgivelser, væk fra hallerne, så vi ikke er generet af det sprudlende liv som ellers er i centret.

Klinikken ligger lige over MGU fitness, som der er lavet en samarbejdsaftale med. Det betyder at det er muligt at bruge deres udstyr og lokaler, når du er til behandling.

​Jeg lægger stor vægt på at have tid til dig, når du booker en konsultation, hvilket betyder at når du booker en tid første gang, har vi ekstra tid til at få snakket om din problematik og få lagt den bedste plan for, at du kommer hurtigst muligt i topform igen.

​Klinikken har ikke et såkaldt ydernummer, og du kan derfor ikke få tilskud fra en lægehenvisning. Til gengæld behøver du så ikke vente på at komme forbi lægen for at bestille en tid hos mig, og jeg bestræber mig på at være MEGET fleksibel, så du ikke skal gå og have ondt længere end højest nødvendigt!

Selvom klinikken ikke har ydernummer, er jeg yderst konkurrencedygtig på behandlingspriserne, når der medregnes ekstra behandlingstid og begrænsede tillægsydelser.

​Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Book tid